Benny Gylling

“De bedste succes oplevelser, fås i fællesskab med andre”
“Sammen er vi bedst”

Om mig

Jeg hedder Benny Gylling og er 53 år.
Bor på Urhøj i Vejle, sammen med min kone, Marianne. Vi har 4 børn, 2 børnebørn og 2 børnebørn mere på vej. Vores børn bor alle omkring Vejle, så jeg nyder godt af at have børn og børnebørn tæt på. Jeg arbejder til dagligt som serviceleder hos Jansson El Vejle A/S, med dagligt ansvar for drift, kundepleje, salg, drift og personale.

UDDANNELSE / ERHVERVSERFARRING:

Jeg har 10 år i folkeskolen, blev udlært elektriker 1990, arbejdet som rejsemontør, været sælger, haft flere forskellige typer enkeltmands virksomheder, både med og uden ansatte. Og ikke mindst har jeg jo 53 års livserfaring på både godt og ondt.
Jeg har en del erfaring som projektleder, både på store bolig byggeprojekter og som projektleder på  butiksprojekter for Bestseller, primært i Scandinavian.
De sidste 5 år har jeg arbejdet som serviceleder i el virksomheder i Vejle, hvor jeg har stået og stadig står for personalet, både svende og lærlinge, derudover arbejder jeg med salg, kundepleje, drift og ledelse. I disse 5 år har jeg haft stor fokus på personale pleje. Det ligger mig på sinde at personalet i den virksomhed hvor jeg er ansat, trives og har tillid til mig som leder, jeg er af den klare overbevisning at vi alle vokser sammen både fagligt og personligt, hvis vi viser hinanden gensidig respekt og tillid i hverdagen. Det er en af mine store kæpheste for at alle får succes (sammen er vi bedst).
Mine relationer plejes hele tiden ved at være med i mindst 2-3 erhvervsnetværk lokalt i Vejle kommune.
Jeg har været meget privilegeret af, at få lov til at arbejde med socialt udsatte menneske, både i mine egne virksomheder og i de virksomheder hvor jeg har været ansat. Dette har jeg gjort i tæt samarbejde med Jobcentret og Vejle kommune. Disse mennesker kommer fra et meget bredt spektre af alder, fortid, nogle med et tidligere misbrug, andre har stadig været fanget i misbruget. Alle kommer med en livserfaring som skal anerkendes og italesættes. Jeg møder mennesket hvor mennesket er, og arbejder derudfra sammen med den enkelte og med stor respekt for forskelligheder.

FRITIDEN:

Jeg elsker at være sammen med min familie, ude som hjemme. Vi elsker Italien og Østrig med alle de muligheder der er for sol, ski, mad og drikke.
Jeg har altid dyrket meget sport, især fodbold har fyldt meget. Igennem mine ungdomsår spillede jeg i Vejle Boldklub. De fleste af mine senior år er også spillet på grønsværen i VB, dog  med små afstikkere til AC Horsens og Herning Fremad. Masser af fodboldturneringer rundt i verden og “fuldtids amatør” i Schweiz, har beriget mig med en kæmpe forståelse for vigtigheden af at stå sammen og have styr på det sociale.
Jeg bruger også tid på frivillig arbejde i henholdsvis Vejle Boldklub moderklubben som sportschef og i foreningen, Hjertebarn På Ben.

Benny Gylling

Det har jeg lavet

^

Serviceleder - Jansson El A/S

sep. 2021 – I dag 

^

Hjertebarn På Ben - Certificeret Mentor

mar. 2021 – I dag

^

Hjertebarn På Ben - Frivillig

sep.2020 – I dag 

^

Sportschef, moderklubben - Vejle Boldklub · Kontrakt

jan. 2020 – I dag

^

Overmontør - Trekantens El Teknik ApS - Vejle

feb. 2020 – aug. 2021 

^

Serviceleder - TeknikGruppen A/S

jun. 2017 – jan. 2020

^

Sportschef, moderklubben - Vejle Boldklub · Kontrakt

jan. 2015 – jan. 2019

^

Salgskonsulent - Isabella Camping

jan. 2016 – dec. 2016 

^

Servicemontør - Hetek ApS

jun. 2013 – dec. 2015 

^

Ejendomsadministrator - B.S. Ejendomme ApS

jan. 2010 – maj 2013 

^

Selvstændig erhvervsdrivende - Benny Gylling

maj 2005 – jun. 2010

^

Projektleder - RIIS Retail

jan. 2002 – apr. 2005 

Kontakt mig

 

 

 

11 + 2 =